Календарь новостей
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форум

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Какими банковскими услугами вы пользуетесь?
Всего ответов: 461
Партнеры
Форма входа
Логин:
Пароль:
05.01.2017 | Деньги
Как получить кредит онлайн не выходя из дома?
01.12.2016 | Финансы
Как выбрать профессиональную школу трейдинга?
28.11.2016 | Финансы
Можно ли обучиться трейдингу самостоятельно?
23.11.2016 | Финансы
Кредиты онлайн - посещать банковские учреждения теперь нет н...
Разделы новостей
Недвижимость [282]
Экономика [163]
Финансы [399]
Предприятия [352]
Строительство [119]
Государство [61]
Деньги [450]
Общество [210]
Среда, 24.04.2024, 19:41
НОВОСТИ » Предприятия » 2009 » Июль » 28

Житомирське обласне територіальне відділення АМКУ повідомляє

Новости Предприятия
Житомирське обласне територіальне  відділення АМКУ
  • оштрафувало Підприємства облспоживспілки “Малинський кооперативний ринок ” за зловживання монопольним (домінуючим) становищем на 12 000 (дванадцять тисяч) гривень. Так, дії Підприємства щодо встановлення економічно необґрунтованих цін та умов реалізації товару, було визнано порушеннями законодавства, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку комплексних послуг з надання торговельних місць для реалізації продовольчих та непродовольчих товарів на ринку.
  • порушило справу проти ТОВ “Торговий Дім “Континіум – Галичина”, що діє на ринку роздрібної торгівлі високооктановими бензинами в межах траси Київ – ЧОП (в межах Житомирської області) за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Так, дії Товариства полягають у встановленні у червні 2009 року монопольних цін на високооктанові бензини в межах траси Київ – ЧОП (в межах Житомирської області). Розслідування справи триває.
  • порушило справу проти Підприємства “Романівський кооперативний ринок ” Романівської районної спілки споживчих товариств, що діє на ринку комплексних послуг з надання торговельних місць для реалізації продовольчих та непродовольчих товарів на ринку (в межах смт Романова, Житомирської області) за ознаками порушень законодавства про захист економічної конкуренції. Так, дії Підприємства полягають у встановленні економічно необґрунтованих цін (тарифів) на послуги, які надаються на території кооперативного ринку.
  • рекомендувало виконавчому комітету Новоград-Волинської міської ради припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, що полягають у прийнятті рішення від 11.02.2009 № 41, яким затверджено Типовий договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, пунктом 3.2.11 якого визначено обов’язок Перевізника видавати безкоштовні проїзні квитки певним категоріям пасажирів, що не передбачено чинним законодавством України про автомобільний транспорт. Виконком зобов’язано привести Типовий договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у відповідність законодавству про захист економічної конкуренції та внести зміни до Регламенту проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, привівши його у відповідність вимогам Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (із змінами).
  • рекомендувало виконавчому комітету Житомирської міської ради міської ради припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, що полягають у незабезпеченні організації додаткових перевезень пасажирів на маршрутах майдан Перемоги – міське кладовище “Корбутівка” та залізничний вокзал – міське кладовище “Корбутівка” відповідно до чинного законодавства України, шляхом розроблення Порядку залучення приватних перевізників для нерегулярних або додаткових перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Житомира у відповідності до вимог чинного законодавства України в галузі автомобільного транспорту.
  • рекомендувало Українському державному підприємству поштового зв’язку “Укрпошта” в особі Житомирської дирекції припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, що полягають у включенні у 2007 та 2008 роках до собівартості послуг з приймання готівкових платежів від фізичних осіб за житлово–комунальні послуги та електроенергію витрат, які безпосередньо не пов’язані з наданням цих послуг, що призвело до встановлення економічно необґрунтованої вартості послуг з приймання готівкових платежів від фізичних осіб за житлово–комунальні послуги та електроенергію. Дирекцію зобов’язано запровадити перелік витрат, які не можуть включатися до складу “Інші витрати”, оскільки не пов’язані з наданням послуг з приймання платежів за житлово–комунальні послуги та електроенергію, та здійснити перерахунок розміру комісійної винагороди за надання послуг з приймання платежів за житлово – комунальні послуги та електроенергію та внести відповідні зміни до договорів, укладених із виробниками (постачальниками) ЖКПЕ, встановивши економічно обґрунтовані ціни на свої послуги.
  • рекомендувало ТОВ "Компанія Житомиравтотранс" розробити економічно обґрунтовані розміри плати за оренду частити приміщень та території автостанцій, які належать Товариству.
  • рекомендувало ТОВ "Сімейний торговий дім" зазначати в подальшому у рекламних матеріалах повні, точні та правдиві відомості стосовно товарів, які рекламуються.


Бизнес Журнал
Теги: АМКУ

Категория: Предприятия | Просмотров: 1888 | Рейтинг: 0.0/0

Статьи по теме
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Бизнес Журнал © 2007-2024 BIZ.zhzh.info - Используются технологии uCoz